Rólunk

Amit érdemes tudni rólunk

India a “szerelmünk”

A MatraIndia megálmodói vagyunk, György Anita és Török Géza.
Már több mint 20 éve talált ránk egy indiai spirituális tanítás . Ennek köszönhetően sokszor jártunk már Indiában.

A MantraIndia.hu gondolata már több éve érlelődik bennünk. Utazásaink során egy új gondolkodást, kultúrát, értékrendet ismertünk meg. Az indiaiaknak nagyon fontosak a hagyományok, rituálék, az egymás tisztelete. Az egyik legrégibb tanítás az Ájurvéda, az Élet tudománya. Ez több mint 5000 éves, az egészséges életmód elveiről alkotott legősibb holisztikus orvosi rendszert képviseli. Indiai útjaink során volt szerencsénk részt venni egy ájurvédikus klinika mindenre kiterjedő egyhetes kezelésén is, ami feledhetetlen élmény volt.

Kalandos már- már mesebeli fordulatokon keresztül részt vettünk egy tisztán ájurvédikus kozmetikai termékcsalád fejlesztésében. Eközben az a gondolatunk támadt, hogy ezeket a prémium minőségű kozmetikumokat az európai emberekkel is megismertessük. A szervezés közben az alapötletet tovább fejlesztettük úgy, hogy teljesebb élményt, új szemlélet elsajátításának lehetőségét tudjunk adni a nyitott útkeresőknek. Így jött létre a Mantraindia Club.

Anita és Géza

Reformerek kerestetnek

Mutass Te is irányt!

Az utóbbi tíz évben sok kihíváshoz feladathoz jutottunk, ezek megismerést és tapasztalatot hoztak. Az Ájurvéda szerint is az ember a test, elme és lélek egysége. Egyik rész sincs meg a másik kettő nélkül. Az Ájurvédikus kozmetikumaink a 100% esszenciális olajoknak és különböző egyedi gyógynövényeknek köszönhetően pozitív hatással vannak a testre.

Szegénység betegség rossz hírnév. A tanítások szerint ezek a külső hatások adják az igazi fejlődési lehetőséget. Felismerhető, hogy a minket körülvevő világ tökéletes.
A rendszer tökéletes!. Így változik meg a gondolkozási módunk.

A klubban azt is megtudhatjuk, hogy ezt az információt hogy tudjuk a körülöttünk lévő forgatagból kiszűrni. Ebben a megismerésben segítenek nekünk barátaink, különleges élmény adó utazások szervezésével, testünk üzeneteinek értelmezésével, személyiség fejlődésünkkel kapcsolatos útmutatókkal, életmód és táplálkozási tanácsokkal és a befelé fordulás művészetének gyakorlásával, a meditációval. Ez a lelki fejlődésünk alapja.
Eljutunk a gondolatok, szavak, tettek szerepének és erejének megismeréséhez.

Ez egy nagyon egyszerűsített kivonata a klub működési életének és céljának, ahol minden reformer megtalálja a saját helyét.

Tehát, “Reformerek kerestetnek, olyan reformerek akik nem másokat akarnak megreformálni, hanem saját magukat!” (Sant Kirpal Singh )

Az ájurvédikus kozmetikumaink használatával megteheted az első lépést a változás felé.
Képletesen szólva a tüzet már meggyújtottuk, ha sokan dobunk egy- egy gallyat rá, akkor mindenki melegedhet körülötte!

Sok szeretettel várunk minden reformert! Mutass Te is irányt!

Márkáink

Amiket imádunk