Kereskedői tájékoztató

Legyél Te is viszonteladó partnerünk!

Üzleted van és/vagy webáruházad? Akkor lehetőséged van arra, hogy prémium ájurvédikus termékeinkkel gazdagítsd a termékpalettádat. Partnerként:

 • jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz;
 • soron kívül kiszolgálunk;
 • 30.000 Ft feletti rendelés esetén díjmentesen szállítjuk Neked házhoz a termékeket;
 • személyes kapcsolattartónk segít a termékekkel kapcsolatos kérdésekben, legyen az a Te kérdésed vagy valamelyik vásárlód kérdése;
 • időnként meglepetés ajándékokat rejtünk a csomagodba;
 • különleges és prémium minőségű termékekkel bővítheted a termékpalettád, ezzel emelve az üzleted  színvonalát.

Így lehetsz kereskedő partnerünk

A mantraindia.hu webcímen elérhető webáruházunk viszonteladói rendelés leadására is alkalmas. Ehhez érvényes viszonteladói regisztrációra van szükség. Ennek menete a következő:

 1. Regisztrálni kell a mantraindia.hu weboldalon tagnak
 2. Tagként írj nekünk az office@mantraindia.eu email címre arról az email címről, amivel regisztráltál nálunk. Az emailbe írd bele a neved és telefonszámod és, hogy szeretnél a viszonteladó partnerünk lenni és mellékelj nekünk légyszíves egy cégkivonatot (nem kell hiteles kivonat, elég egy e-cegjegyzek.hu oldalról letöltött verzió is).
 3. Az email-ed megérkezését követően igyekszünk a lehető leggyorsabban felvenni veled a kapcsolatot (emailben vagy telefonon), majd jóváhagyjuk a kereskedői státuszodat.

A rendelés menete

A kereskedői státuszoddal bejelentkezve a mantraindia.hu webshopjába már a kereskedői árakat fogod látni. Rendelést leadni a webshopon keresztül tudsz nekünk, ugyan úgy, mint amikor magánszemélyként vásárolsz és azzal az előnnyel, hogy a kereskedő partnereinket soron kívül szolgáljuk ki.

A rendelésed igyekszünk haladéktalanul átadni a futárnak. Amennyiben a rendelésed délelőtt 10:00 óráig megérkezik hozzánk, a csomagod még aznap a futárhoz kerül és remélhetőleg másnap már kézbe is kapod.

Fizetés

Fizetned a webáruházban bankkártyával tudsz, vagy készpénzben a futárnál (utánvét), illetve abban az esetben, ha már folyamatos vásárlónk vagy, lehetőséged lesz utólagos fizetésre is (korábbi rendeléseid alapján meghatározott értékhatárig)

Banki utalásod magyarországi bankszámlánkra is teljesítheted:
Kedvezményezett: AG Consulting Office s.r.o.
Számlaszám: 12600016-16109837-99404018
Bank neve és címe: TransferWise Europe SA (Avenue Marnix 13-17, Brussels, 1000 Belgium)
A számla magyar belföldi bankszámlaszám, normál utalással indítható rá utalás. A számlát a Raiffeisen Bank vezeti és a TransferWise teszi lehetővé számunkra.

Számlázás

A rendelés elküldését követően automata visszaigazolást kapsz a rendelésedről, benne tételes áru és értékjegyzékkel. A számlát akkor fogod megkapni, amikor az áru értéke kifizetésre került. A számlát a billingo.hu fogja neked küldeni elektronikus úton.

Támogatás

Annak érdekében, hogy minél több termékünket tudd eladni, segíteni tudunk neked néhány dologban:

 • egyedi promóciókat készíthetünk a számodra, ami más webáruházakban vagy más kereskedőknél nem érhető el;
 • ötletekkel vagy akár szerkesztéssel is segítünk kollázsok elkészítését (Pinterest-re vagy Instagrammra ajánlott);
 • jelentősebb vevőkört célzó hirdetésedhez akár anyagi támogatást is nyújtunk (előzetes egyeztetést követően, kampánytól függően).

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az office@mantraindia.eu email címen.