Mantra Organics

A márka

Így kezdődött

Történetünk 45 évvel ezelőtt kezdődött, mikor Dr. Rajesh Babu látta nagyszülei sikeres Ayurveda kezeléseit egész Kerala szerte, amelyet nem véletlenül hívnak az „Ayurvéda földjének” Indiában. Mesterétől ekkor tanulta az idő próbáját kiállt, egyedi titkokat. Ezen tapasztalatok már nagyon fiatal korában arra ösztönözték, hogy lépjen túl a vegyszer alapú, kémiai szépségápolási termékeken és alkossa meg az Ayurvéda ősi tudásán alapuló természetes, növényi, vegán és környezetbarát termékek széles választékát és így tegye nevét ismerté a természetes növényi bőrápolásban. A természettudományi diploma megszerzése után elkezdte a kutatásait és az ayurvédikus termékek fejlesztéseit különböző vállalatok számára.

Végül 2016-ban megalapította a Mantra Organics and Naturals vállalatot, ami az egyik legnagyobb úttörő az organikus és természetes kozmetikumok piacán.

Dr. Rajesh 2019-ben megkapta a tekintélyes Doctor Honoris Causa díszdoktor címet a National University for peace and education-től az Áyurvéda kozmetikai iparban kifejtett munkásságáért

Kerala

A jelen

Vegyszerek nélkül, állatokon nem tesztelve

A „Mantra Organics and Natrurals“ cég aktív környezetvédő és lelkes állatjogi aktivista. Ezenfelül Dr. Rajesh Babu fő irányelvei, a „semmi vegyszer” és „semmi tesztelés állatokon” szerint készíti termékeit. Termékeik széles sorában az elsők a samponok voltak. Majd később kifejlesztették a díjnyertes Vegán bőrápolási készítmények minden korosztály számára.

A jövő

CÉLUNK: Továbbra is úttörőnek lenni!

Továbbra is úttörőnek lenni a tiszta és természetes kozmetikai piacon és azt nyújtani az embereknek, amit valójában megérdemelnek, a természetes Ájurvéda szépségápolási termékeket.

Célunk továbbra is az egészséges, hatékony bőrápolási és wellness termékek készítése természetes alapanyagokból. Ezek a termékek Ezek az Ájurvéda hosszú idők során kipróbált módszereit ötvözi a modern tudomány vívmányaival, hogy hozzájáruljanak segítsük természetes szépségápoláshoz és a holisztikus egészséget eléréséhez.

A kiterjedt és fejlett minőségbiztosítási részlegünk biztosítja, hogy az általunk fejlesztett és kínált termékek mindig megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek és a nemzetközi irányelveknek. Elhivatott csapatunk kiterjedt kutatásokat végez szigorú követelmények mellett azért, hogy újra definiáljuk a tökéletesség fogalmát úgy, hogy termékeink elérhetőek maradjanak bárki számára.

Főbb irányelveink:
– vállalatunk az alapanyagokat a legközelebbi termelőktől szerzi be
– termékeink a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek
– modern gyártósorok és létesítmények
– prémium csomagolás, egyedi tervezés
– Fair Dealing

A termékfejlesztéseknél arra törekedtek, hogy az Ájurvéda előírásai, hagyományai alapján megalkossanak egy olyan termékcsaládot, amely a testi, lelki, szellemi egyensúly meglétét és fenntartását segíti. Ez a holisztikus szemlélet. Arra kell törekednünk, hogy környezetünket úgy alakítsuk, hogy az bennünk pozitív energiákat indítson el és vonzzon.

Anita & Dr. Rajesh

Mantra Organics termékek

Jelenleg 22-féle termék érhető el Magyarországon

Termékeink kiváló minőségének biztosítása érdekében a Bangalore ayurveda hivatal szakértői folyamatosan figyelemmel kísérik a gyártási folyamatot, hogy a vevőink maximálisan elégedettek legyenek. Termékeink minősége hatóságilag ellenőrzött!

A Mantra Organics termékpalettája:

Kézzel készített luxus szappanok
(3-féle)

Hidegen sajtolt haj és masszázsolajok
(1-féle)

Fluoidmentes gyógynövényes fogkrém
(1-féle)

Arc-, test-, haj-, fejbőr- és szakáll ápolók
(16-féle)

Táplálékkiegészítő – Feketeköménymag olaj
(1-féle)

Minősített gyártás & termékek

Gyárunk és termékeink is számos tanúsítvánnyal rendelkeznek

A magas minőségű és hatású termékek gyártási folyamatát a következő tanúsítványok is igazolják: 

 • Cuertly free – PETA 
 • ISO 9001: 2015  Quality Management system  
 • EMS 14001:2015 Environmental Management System 
 • WHO-GMP  (Certificate of Compliance) 
 • Certificate of GMP 
 • CE tanúsítvány 2015 
  A termékek megfelelnek az uniós szintű 
 •  biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak 
 • WHO GMP 2015 
  Kozmetikumokra vonatkozó termék tanúsítvány 
 • EMS 14001 2015 
  Környezetvédelmi előírások betartására kiadott tanúsítvány 
 • E – 10CS 2016 
 • Approved drug list issued by Office of the Drug Licensing Authority , Directorate of Ayush Dhanvantri Road Bangalore-09, India 
 • Free Sale Certificate – karnataka State Drugg Licensing Authority for AyurvedaSidda and Unani Medicines