Milyen előnyei vannak az Ayurvédikus fogkrémeknek?

Szerző: | 2022.03.04. | Fogápolás | 0 hozzászólás

Alapvető fogápolás

Vavyan Fable, eredeti nevén Molnár Éva, magyar regényíró azt mondja: „Két ember közt a legrövidebb út a mosoly”. Azonban biztosan veled is előfordul sokszor, hogy akivel szóba elegyedsz, nem mer őszintén és tiszta szívből mosolyogni, mivel rosszak az illető fogai, illetve kellemetlen a lehelete a kialakult fogínygyulladás következtében.

A fogínygyulladás egy alattomos betegség, hiszen jó ideig nem okoz semmilyen szembetűnő vagy fájdalmas tünetet. Ennek ellenére érdemes komolyan venned, mert ha nem kezeled időben, később fogágybetegség is kialakulhat, melynek következtében akár a fogaidat is elveszítheted.

Nagyon fontos a jó szájhigiénia

Az köztudott, hogy a fogínygyulladás leggyakoribb oka a nem megfelelő szájhigiénia, aminek kialakulását több tényező is elősegítheti. Amikor étkezel, a fogaidon egy baktériumokból álló vékony filmréteg, az úgynevezett dentális plakk képződik. Ebben megtalálhatóak hasznos és ártalmas baktériumok egyaránt.

Nem szabad felhagynod a rendszeres és alapos fogmosással, hiszen ellenkező esetben a dentális plakk réteg elkezd vastagodni. Az elszaporodott, káros baktériumok pedig elkezdik roncsolni a fogat és az azt körülvevő szöveteket. A rossz szájhigiénia eredményeként pedig kialakulhat fogszuvasodás vagy az ínyszövet gyulladása.

Hogyan segítheti a fogápolást az Ayurvédikus fogkrém?

Az Ayurvédikus fogkrémek nagy előnye, hogy természetes gyógynövényekből készülnek, felfrissítik leheletünket és erősítik fogínyünket, mégpedig úgy, hogy közben nem károsítják a fogzománcot.

Ájurvédikus Fogkrém Himalája sóval és 5 Gyógynövénnyel

MEGNÉZEM

A Mantraindia.hu webáruházban kapható Ayurvédikus fogkrém egyedülálló, 5 gyógynövényt tartalmazó fogkrém, amely gyulladáscsökkentő, fogfehérítő és fogínyerősítő hatással rendelkezik. Tartalmaz szegfűszeget, gyömbért, teafát, kardamomt, borsmentát és bors kivonatokat.

Rendszeres használatával csökkentheted a fogínyvérzést, friss leheletet ad, és ápolja az egész szájüreget.

Ezt a gyógynövényes fogkrémet nem tesztelték állatokon, Ájurvéda minősítéssel rendelkezik és a Mantra Organics and Naturals cég gyártja.

A vállalat termékei kimagaslóak a szájápolásban és a fogfehérítésben, gyógyítólag hatnak a vérző fogínyre is, megerősítik azt. A fogkrém különleges himalájai kősót tartalmaz, valamint természetes turmalin tartalma által elősegíti a felszabadított negatív oxigénionok eltávolítását.

Olvasd el egy másik cikkünket is itt: Hajápolási tippek nőknek és férfiaknak.

Kosár

Kosár